P2000 alarmering op de C2000 portofoon

  •  title=

"Snellere alarmering door C2000 tekstberichten”

Voor OOV diensten wordt gebruik gemaakt van het P2000 alarmeringssysteem voor het melden van incidenten. Doordat het P2000 systeem kan zorgen voor vertraging in berichtgeving wordt het bericht tevens verstuurd naar de C2000 portofoon.
 
Abiom heeft een toepassing ontwikkeld welke eenvoudig het bericht toont op het beeldscherm én een signaleringstoon geeft. 
Lees meer

Maatwerk zonder aanpassing van het werkproces!

Het verzoek van onze klanten was het aanleveren van een oplossing voor gemiste berichten. Bij ontvangst van zo'n bericht verdwijnt dit bericht vaak ik een postbus en verschijnt slechts een minimale indicatie op het randapparaat (icoon, LED). 

Met name Ambulancediensten maken veelvuldig gebruik van het versturen van de P2000 alarmering naar de portofooons van de gebruikers. Omdat binnen het P2000 netwerk soms vertraging van wel 30 seconden kan ontstaat is een extra alarmering via het C2000 netwerk zeer wenselijk. Doorgaans wordt een C2000 bericht namelijk direct afgeleverd. 

Abiom heeft met behulp van een stukje maatwerk een werkbare oplossing voor deze vraag ontwikkeld. Bij ontvangst van een SDS bericht zal dit bericht direct worden getoond op het beeldscherm. Daarbij zal het randapparaat een continue waarschuwingstoon afgeven. Pas na interactie van de gebruiker stopt de toon.

Ook bij diverse Brandweerkorpsen wordt gebruik gemaakt van deze techniek voor het alarmeren van Bevelvoerders en OVD.